AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm suyu içmek

Kahve falında üzüm suyu içmek

Kahve falında üzüm suyu içmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, karşılığını bulacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm suyu içmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, evlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm suyu içmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Kahve falında üzüm hoşafı içmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm şırası içmek haksızlıklara uğranılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında üzüm kompostosu içmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında üzüm şarabı içmek dininden vazgeçmeyeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm suyu görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir