AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm şırası içmek

Kahve falında üzüm şırası içmek

Kahve falında üzüm şırası içmek her zaman kötülük için çalışacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm şırası içmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli veya sonuçta elde edeceklerinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında üzüm şırası içmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm şırası görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek işlerinin günden güne açılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet eder.

Kahve falında şıra içmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm şarabı içmek alkış alacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm kompostosu içmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir