AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm suyu içmek

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek engellerin aşılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm suyu içmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında siyah su içmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm kompostosu içmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm hoşafı içmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm şarabı içmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm şırası içmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir