AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm hoşafı içmek

Kahve falında üzüm hoşafı içmek

Kahve falında üzüm hoşafı içmek gülen yüzünün solacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yurtdışına gidileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm hoşafı içmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Kahve falında üzüm hoşafı içmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm hoşafı görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm hoşafı görmek dertlerin başlayacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında üzüm hoşafı yemek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hoşaf suyu içmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı hoşafı içmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hoşaf içmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında vişne hoşafı içmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir