AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm suyu görmek

Kahve falında üzüm suyu görmek

Kahve falında üzüm suyu görmek sorunların teker teker aşılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, içsel güvensizliklerinize, işle ilgili inzivaya çekileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm suyu gördüyseniz:

  • Gireceğiniz farklı ortamlar sizi canlandırabilir.

Kahve falında üzüm suyu çıkarmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm suyu içmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında üzüm suyu görmek huzursuz olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek ticarette şansının düşeceğine, insanlarla iç içe olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde üzüm görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm bağı görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, iyileşme göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir