AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm suyu çıkarmak

Kahve falında üzüm suyu çıkarmak

Kahve falında üzüm suyu çıkarmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm suyu çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Kahve falında üzüm suyu çıkarmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm suyu içmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm suyu görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde üzüm görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden para çıkarmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan su çıkarmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden su çıkarmak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir