Kahve falında evden su çıkarmak

Kahve falında evden su çıkarmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında evden su çıkarmak gördüyseniz:

  • Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında evden su çıkarmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet eder.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkarmak ayrılanların kavuşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyunu çıkarmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hakkını yedirtmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan su çıkarmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden altın çıkarmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir