AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm salkımı görmek

Kahve falında üzüm salkımı görmek

Kahve falında üzüm salkımı görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm salkımı gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Kahve falında yeşil salkım üzüm görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, başarısızlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salkım üzüm koparmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salkımından üzüm yemek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işarettir.

Kahve falında salkımdan üzüm yemek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm salkımı görmek hayatına bakacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir salkım üzüm görmek sağlığından olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir