AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil salkım üzüm görmek

Kahve falında yeşil salkım üzüm görmek

Kahve falında yeşil salkım üzüm görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, gözyaşlarının dineceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil salkım üzüm gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında bir salkım yeşil üzüm yemek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil salkım üzüm yemek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil salkımlı üzüm görmek bazı engellerle karşılaşacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil salkım üzüm görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında salkım üzüm koparmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına inanılır.

Kahve falında büyük üzüm salkımı görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir salkım üzüm görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir