AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkım sarı üzüm görmek

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kötü olayların meydana geleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında salkım sarı üzüm gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında üzüm salkımından üzüm yemek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işaret eder.

Kahve falında bir salkım üzüm görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir salkım üzüm yemek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında salkımından üzüm yemek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir