AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine su sıçramak

Kahve falında üzerine su sıçramak

Kahve falında üzerine su sıçramak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, dertlerinden arınacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine su sıçramak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında su sıçramak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine su sıçramak ün yapmayı başaracağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında idrar sıçradığını görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uyurken sıçramak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulur.

Kahve falında yükseklere sıçramak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yere sıçramak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir