AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine su sıçradığını gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında üzerine su sıçramak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulur.

Kahve falında su sıçramak her şeyin sarpa saracağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Kahve falında çamur sıçramak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine idrar sıçramak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında idrar sıçradığını görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, başına uğursuz olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine kan sıçramak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne boya sıçramak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, stresten uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir