AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuğa sıçmak

Kahve falında koltuğa sıçmak

Kahve falında koltuğa sıçmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuğa sıçmak gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Kahve falında koltuğa sıçmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete sıçmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine inanılır.

Kahve falında eline sıçmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ulu orta sıçmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolona sıçmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Kahve falında dona sıçmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere sıçmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan sıçmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir