AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine sıcak su döküldüğünü görmek

Kahve falında üzerine sıcak su döküldüğünü görmek

Kahve falında üzerine sıcak su döküldüğünü görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine sıcak su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında sıcak su aramak ardından sevinçli bir haber alınacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su döküldüğünü görmek mutluluğunu çoğaltacağına, isteklerine kulak vereceğine işarettir.

Kahve falında sıcak suya dokunmak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su bulmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işarettir.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir