AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kedi atladığını görmek

Kahve falında üzerine kedi atladığını görmek

Kahve falında üzerine kedi atladığını görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, borçlarının kapacağına, kariyer edineceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında üzerine kedi atladığını gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında üzerine kedi atladığını görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak helal rızık elde edeceğine, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin balkondan atladığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kedi atladığını görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin sırtına atladığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalettir.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir