AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin sırtına atladığını görmek

Kahve falında kedinin sırtına atladığını görmek

Kahve falında kedinin sırtına atladığını görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, herkesin rahat edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, onlarla ayrı düşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin sırtına atladığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kedinin sırtına atladığını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında kedinin balkondan atladığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine kedi atladığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kedi atladığını görmek karşılıksız bırakmayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir