AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi atladığını görmek

Kahve falında kedi atladığını görmek

Kahve falında kedi atladığını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yolunda devam edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi atladığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin üstünden atladığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin sırtına atladığını görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kedi atladığını görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kedinin balkondan atladığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine kedi atladığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ticarette öne geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir