AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan elbisesi diktirmek

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni dikilmiş elbise görmek fakirlikten kurtulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında elbise diktirdiğini görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek adını işiyle duyuracağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında elbise diktiğini görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni elbise diktirmek musibetlerin yaşanacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir