AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde beyaz gelinlik görmek

Kahve falında üzerinde beyaz gelinlik görmek

Kahve falında üzerinde beyaz gelinlik görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, parasız günler geçireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, başarılı bir insan olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında üzerinde beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gelinlik denemek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını beyaz gelinlikle görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik giymiş birini görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek bazen fakirlik görüleceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir