AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında başkasını beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında başkasını beyaz gelinlikle görmek ayağının tökezlemeyeceğine, hüsrana uğratacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, hikmet sahibi olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını beyaz gelinlikle gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini beyaz gelinlikle görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz gelinlik görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, keyifli sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek canının ve malının garantide olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek başarıların artacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir