AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık beyaz gelinlik görmek

Kahve falında kırık beyaz gelinlik görmek

Kahve falında kırık beyaz gelinlik görmek daha fazla başarı kazanılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, ticaretinin de hızlanacağına yorulur.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek acı tecrübeler edineceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kırık diş görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık beyaz elbise giymek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gelinlik aramak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, aile huzurunuzun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi beyaz gelinlik görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik beyaz ata binmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir