AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, rütbe edineceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek ailesinden hayır göreceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelinlik giydiğini görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çalıştığı yerde amir olacağına yorulur.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek kazancının ilk önce azalacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın gelinlik giydiğini görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, her açıdan farklılıklar olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir