AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle görmek işlerinin yoluna gireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını gelinlikle görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işarettir.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelinlik içinde görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir