AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde arı görmek

Kahve falında üzerinde arı görmek

Kahve falında üzerinde arı görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, epey bir zarara uğrayacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, saadete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerinde arı gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında siyah arı yakalamak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Kahve falında arıcılık yapmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı beslemek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında suda arı görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında yabani arı görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı balı görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı ezmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arıya basmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir