AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıcılık yapmak

Kahve falında arıcılık yapmak

Kahve falında arıcılık yapmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, bol hayır duası alınacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına alamet eder.

Kahve falında arıcılık yapmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz veya sizin için özel kişilerle kaliteli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında arıcılık yapmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arıyı öldürmeye çalışmak yaşama sevincine kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini arı soktuğunu görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulur.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline arı soktuğunu görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arıyla uğraşmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında arıların öldüğünü görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında arı tarafından kovalanmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir