AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı balı görmek

Kahve falında arı balı görmek

Kahve falında arı balı görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işarettir.

Kahve falında arı balı gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı bal peteği görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balın içinde arı görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına alamet eder.

Kahve falında arı bal yemek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında arı bal görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bal arısı kovalamak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında petek bal ve arı görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir