AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda arı görmek

Kahve falında suda arı görmek

Kahve falında suda arı görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda arı gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmeden bazı tartışmalara girmeniz durumunda imajınız zedelenebilir veya zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında suda arı görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı sütü görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında arı görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde arı görmek maddi olarak zayıflayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında bal arısı öldürmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı arı görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Kahve falında büyük arılar görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında bal yapan arıları görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir