AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek

Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek

Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçların uzamış olduğunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarımı uzamış görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının uzamasını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçımı uzamış görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını uzamış görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçlarını uzamış görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek arzuların gerçekleşeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir