AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan tanıdık görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan tanıdığı birini görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizi uzaktan izlemek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan şehir görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eve uzaktan bakmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye uzaktan bakmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan deve görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir