AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan tanıdığı birini görmek

Kahve falında uzaktan tanıdığı birini görmek

Kahve falında uzaktan tanıdığı birini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, ekmeksiz kalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan tanıdığı birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında uzaktan tanıdık görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan tanıdığı birini görmek ileri gideceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan izlemek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye uzaktan bakmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uzaktan görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktan cami görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir