AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan bir akrabanı görmek

Kahve falında uzaktan bir akrabanı görmek

Kahve falında uzaktan bir akrabanı görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan bir akrabanı gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Kahve falında uzaktan gelen akraba görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan bir akrabanı görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktan akrabayı görmek endişelerin sona ereceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında uzaktan akraba görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan tren görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi uzaktan görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeye uzaktan bakmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir