AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan karpuz görmek

Kahve falında uzaktan karpuz görmek

Kahve falında uzaktan karpuz görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kazancının eksileceğine, evlerine dünürcü geleceğine, artık daha dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan karpuz gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Kahve falında uzaktan karpuz görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan akraba görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan düğün görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan köpek görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında uzaktan eve bakmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan denize bakmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uzaktan görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir