AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan arkadaş görmek rahat bir nefes alınacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan eve bakmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan karpuz görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan akraba görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, dedikodu edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir