AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki kardeşini görmek

Kahve falında uzaktaki kardeşini görmek

Kahve falında uzaktaki kardeşini görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, şansının açılacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktaki kardeşini gördüyseniz:

  • Kariyerinize veya iş hayatınıza olumlu etkisi olacak kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında uzaktaki kardeşini görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, bir işe soyunacağına delalettir.

Kahve falında uzakta olan kardeşini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında uzak doğuya gitmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta olan oğlunu görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin uzaklaştığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir