AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin uzaklaştığını görmek

Kahve falında eşinin uzaklaştığını görmek

Kahve falında eşinin uzaklaştığını görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, problemlerini çözeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin uzaklaştığını gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eşinin uzağa gittiğini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin uzaklara gittiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işarettir.

Kahve falında uzaktaki eşini görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında uzakta olan eşini görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin uzaklaştığını görmek geleceğinin parlak olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki eşi görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Kahve falında çok uzaklara gitmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin uzaklaştığını görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir