AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak

Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak

Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak sayılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak uzaklaşmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek birçok iş teklifi alınacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzak yere taşınmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında uzaktaki akrabalarını görmek büyük kazanç elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında uzakta köpek görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir