AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan oğlunu görmek

Kahve falında uzakta olan oğlunu görmek

Kahve falında uzakta olan oğlunu görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında uzakta olan oğlunu gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Kahve falında uzaktaki oğlunu görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında uzakta olan oğlunu görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak olmak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabayı görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında uzak yola gittiğini görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak akrabasını görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki yakınını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir