AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak ülkeye gitmek

Kahve falında uzak ülkeye gitmek

Kahve falında uzak ülkeye gitmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek ekmeğinin verimli olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir ülkeye gitmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilmediği bir ülkeye gitmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ülkeye gitmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret eder.

Kahve falında başka ülkeye gitmek o masumların bedduasını alacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir