AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak uzaklaşmak

Kahve falında koşarak uzaklaşmak

Kahve falında koşarak uzaklaşmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında koşarak uzaklaşmak gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında koşarak uzaklaşmak hayat düzeninin alt üst olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını koşarken görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına inanılır.

Kahve falında koşarken kaybolmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden koşarak kaçmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında suda koşan at görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında koşarak kaçmak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarak namaz kılmak işlerinden feragat edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir