AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini görmek

Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini görmek

Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini görmek az çalışarak çok gezeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki birinin geldiğini görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında uzakta birinin geldiğini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini uzak bir yerde görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta aslan görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, gözyaşı döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta olan sevdiğini görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir