Kahve falında uzakta birinin geldiğini görmek

Kahve falında uzakta birinin geldiğini görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında uzakta birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta birinin geldiğini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki birinin geldiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında uzak yola gittiğini görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktaki tanıdık görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında uzaklarda ev görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top