AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta yangın görmek

Kahve falında uzakta yangın görmek

Kahve falında uzakta yangın görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta yangın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında uzakta yangın görmek güven kaybı yaşanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evden uzaklaşmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak kudreti ve cesareti bulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktaki eşini görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabaları görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işarettir.

Kahve falında uzakta olan birine sarılmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek yanlış işlere girileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir