AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan birine sarılmak

Kahve falında uzakta olan birine sarılmak

Kahve falında uzakta olan birine sarılmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işi ile gündeme geleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında uzakta olan birine sarılmak gördüyseniz:

  • Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında uzaktaki birine sarılmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktaki sevdiğine sarılmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan birine sarılmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir yakınını görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında uzaktaki bir arkadaşını görmek patron koltuğuna geçeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine yorulur.

Kahve falında uzaklara gitmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin uzaklaştığını görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir