AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında uzakta olan sevgilisini görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işarettir.

Kahve falında uzakta olan sevgiliyi görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin uzaklara gittiğini görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin uzağa gittiğini görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, dişe diş savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak takdir toplayacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin uzaklaştığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir