AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan yakınını görmek

Kahve falında uzakta olan yakınını görmek

Kahve falında uzakta olan yakınını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, gelirinin çoğalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında uzakta olan yakınını gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında uzaktaki yakınını görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzakta olan yakınını görmek işinin gücünün yaver gideceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktaki bir yakınını görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında uzakta olan babayı görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına yorulur.

Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalettir.

Kahve falında uzaklara bakmak İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir