AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek

Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek

Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Kahve falında uzakta yaşayan birini gördüyseniz:

  • Bazı konulara başlamadan önce yapmanız gereken araştırmalar, sormanız gereken sorular var.

Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin öleceğini duymak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan anne görmek ettiği zararları telafi edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir insanı yaşarken görmek büyük emekler vereceğine, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan birini öldüğünü görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin öldüğünü ve dirildiğini görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yaşayan eşinin öldüğünü görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir