AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, isteklerine kulak vereceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında uzakta olan sevgilisini görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzakta olan sevgiliyi görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin uzaklara gittiğini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin uzağa gittiğini görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin uzaklaştığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir