AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan babayı görmek

Kahve falında uzakta olan babayı görmek

Kahve falında uzakta olan babayı görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında uzakta olan babayı gördüyseniz:

  • Karışık durumların ortasında getireceğiniz çözümler, yaratıcılığınızın da artması anlamına gelebilir.

Kahve falında uzakta olan babayı görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak akrabalarını görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okuldan uzaklaştırılmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşı görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinden uzaklaşmak sorunların çabucak halledileceğine, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında uzak yola gittiğini görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki teyzeyi görmek mal sahibi olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir