AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki bir yakınını görmek

Kahve falında uzaktaki bir yakınını görmek

Kahve falında uzaktaki bir yakınını görmek sorunlarını çözebileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki bir yakınını gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Kahve falında uzaktaki bir yakınını görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki yakınını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan yakınını görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzakta olan birinin geldiğini görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki sevdiğine sarılmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki eşi görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında uzakta olan kardeşini görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uzak bir yerde olmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir