AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, bol para kazanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine inanılır.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek atılan adımların boşa gideceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında uzak bir yere gideceğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak yerlere gitmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek kurtuluşu yakalayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak bi yere gitmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında uzak bir yere gitmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında uzak bir yere yürümek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir